به گزارش سلام لردگان بهنقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا با روي کار آمدن دولت يازدهم فضاي بازتري نسبت به گذشته براي فعاليت و حضور مجدد اصلاح طلبان در عرصه هاي مختلف سياسي کشور فراهم شد.
بسياري از اصلاح طلبان با تمسک به شعار اعتدال دولت بعد از انتخابات 24 خرداد جاني تازه گرفته و فعاليت هاي گستردهاي را آغاز کردند.
از جمله اين اقدامات برگزاري جلسات دوره اي و نشست هاي محفلي و دوستانه است که هرچند يک بار در محلي که عموما ثابت نيست برگزار ميشود.
در همين رابطه شنيده شده برخي از اصلاح طلبان اخيرا در يکي از جلسات اخير خود، از محمدرضا عارف به عنوان عامل شکاف ميان اصلاح طلبان ياد کردند.
آنان در اين جلسه اعلام کردند که عارف با برخي اقدامات ناهماهنگ و خود سرانه باعث بروز اختلاف در بين اصلاح طلبان شده و به جايي رسيده که حرف هيچ کس را نيز گوش نميدهد.
از اين رو برخي از افراد اصلاح طلب به سراغ موسوي خوئيني ها رفته و از وي خواستند تا اين شکافات را برطرف کند
اين افراد با اعتراض به برخي اقدامات دوگانه و حتي موازي در جريان اصلاحات از وي خواستند تا به صورت ريش سفيدي اين مسائل را مرتفع کرده و بين افراد اصلاح طلب هماهنگي ايجاد کند.
البته لازم به توضيح است که برخي از سياسيون معتقدند که عارف بعد از انتخابات 24 خرداد که به نفع حسن روحاني و به اصرار برخي چهرههاي اصلاح طلب از انتخابات کناره گيري کرد، توقع داشت پست مهم و حساسي در دولت بگيرد که اين امر محقق نشده و حسن روحاني از وي هيچ گونه دعوت رسمي براي حضور درکابينه و هيات دولت نکرد که خود اين امر يکي از دلايل اصلي بروز اختلافات و ناهماهنگيها شد.
ديگر سياسيون نيز بروز برخي تفکرات جديد در جريان اصلاحات را از دلايل اين امر برشمردند و مدعي شدند که عارف درصدد است تا خود را با محوريت خاتمي بالا برده و به عنوان يک قطب قدرتمند در اين جريان تبديل کند.
در اين بين برخي ديگر از صاحب نظران معتقدند که اين اظهارات و رفتار ها نوعي بازي سياسي است که از سوي يک تيم مشخص هدف گذاري شده تا به صورت بسيار آرام و خزنده اصلاح طلبان منزوي را در جامعه احيا کرده و جايگاه اجتماعي مناسب به منظور فعاليت در ميدان هاي مختلف سياسي را براي آنان فراهم آورد.
انتهاي پيام/س